A évben trópusi éghajlat, San Diego, Kalifornia, az egyik legnépszerűbb nyaralóhelyeid turisták szerte a világon. A közlekedést és a túrázás a szörf és a síelés, a város kínál számtalan tevékenységet. Mi több, a San Diego egy ugrás, ugrás és egy ugrás távol Tijuana-izgalmas alternatívája lehet a kaliforniai élet.

Seaport Village ad otthont több luxus jachtok, valamint a legkülönbözőbb charter szolgáltatásokat. Töltsön el egy napot a tengeren bálnalest vagy csak dőljön hátra, és élvezze a San Diego gyönyörű tengerpart.

Fej mi tekinthető North County és látogasson el a Del Mar Fairgrounds. Július közepétől szeptember elejéig, a vásártér alakítja át a legendás Del Mar versenypályára. A lóverseny helyszín egyszerre szolgált trappolt földre néhány a világ legbefolyásosabb humoristája, mint Jimmy Durante, Ava Gardner, Pat O’Brien, és természetesen a legendás Vágta.

A város szívében találja Mission Valley-központi menedéket néhány San Diego legjobb bevásárló. A kültéri Fashion Valley Mall dizájntárgyakat butikok, valamint premier áruház óriások beleértve a Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus, Nordstrom és Bloomingdale.

felizfeliz – 2013

Azt belvárosi Gaslamp District büszkélkedhet sok butik, remek éttermek, öt csillagos luxus szálloda, és egy egész utca bélelt néhány, a város egyik legnépszerűbb éjszakai. Egy újabb amellett, hogy a belvárosban a state-of-the-art Petco Park. A Gaslamp District előírja, hogy a raj a turisták által kínál tevékenységek, mint a városnézés charter buszok, pedicabs és lovaskocsis túrák.

És a város kocsi rendszerrel a veszélyeket a parkolási könnyen elkerülhető. Luxus hotelek közé tartozik a Manchester Grand Hyatt Hotel Solamar, Horton Grand Hotel, The Omni, The Westin Horton Plaza, a Hard Rock Hotel Westgate Hotel, és így tovább. Vegyük szemügyre közelebbről a luxusszállodák San Diego.

Tapasztalja kaliforniai történetét, miközben sétálnak át az Óváros. Mivel az első európai település, a mai California, Old Town nevezték az állam bölcsője. A kulturális landmark- otthont az első kaliforniai Mission bemutatja spanyol történelem révén Bazaar del Mundo. Egy másik népszerű attrakciója a oh-so-hátborzongató Whaley ház, mely betekintést, amit néhány ember hívja Haunted San Diego.

Sunny_mjx – 2014

Amikor az emberek azt hiszik, San Diego a gondolat, bikinis strandok gyakran mi belép a fejüket. Ez megszerezte ezt a hírnevét, jó okkal, mint a partvonal kínál néhány kaliforniai legjobb természetes strandok. Rengeteg olyan strand közösségek úgy tűnik, hogy ellát minden sztereotípia odakint.

Először is, ott van a túlzsúfolt (de mesés) Pacific Beach, mely fél járók sokféle forró foltok minden gyalogos távolságra vannak egymástól. Utazzon egy kicsit délre, és akkor nyomja Mission Beach, mely az összes hegyezi a P. B. a hozzáadott luxust Belmont Park. Tartsuk délnek, és akkor a végén a Ocean Beach, egy kis közösség tele vintage üzletek, búvár bár, és néhány csodálatos felfedezetlen kis kávézók és éttermek.
San Diego Bay még egy népszerű célpont, főleg annak bőséges vízi sportok.

És a szomszédos hegyvidékek közelében, San Diego ideális lelkes síelők és snowboardosok egyaránt. A kiddos élvezhetik a híres San Diego Zoo, Vadaspark, és a Legoland. És a felnőttek talál egy játszótér a saját, mint a megye is kínál számos indiai szerencsejáték oldalak, a kaszinók és a luxus üdülőhelyek.

A sok jól utazott kategóriájú és turisztikai célpontok, San Diego tapasztalt gyors növekedés. Ez azt jelenti, hogy azoknak, akik a befektetési lehetőségeket talál többlet források virágzó piacon. Néhány a leggyakoribb elsődleges ingatlan található, a tengerparti közösség La Jolla, valamint a nagy emelkedő belvárosi társasházak és padlásokon.