Kanada egy ország Észak-Amerikában, hogy előfordul, hogy egy népszerű idegenforgalmi célpont az elmúlt évtizedekben. Körülvett Egyesült Államokon kívül a déli és az északi sarkkörtől északra, ez egy hatalmas nemzet sokféle élénk városok, csábító helyek és tetszetős foltok. A tavak a hegyek és erdők hatalmas vadonban nagy természeti örökség, van egy kincs a lélegzetelállító foltok és látnivalók teheti meg beleszeretni ez csodaország.

Keres olcsó repülőjegyek Kanada üdülni? Vannak olcsó jegy a Bravofly.hu származó budhapest Toronto.

Sok minden van, és a tények, amelyek Kanadában, egy lenyűgöző, egyedi és csodálatos hely, de van néhány tény, hogy vannak még rejtett és elég érdekes. Akár meglátogatott Kanada, akár nem, olvassa el a rejtett tájak és tudják meg közelebbről.

1. kapta a nevét a St. Lawrence Iroquoian: A neve ennek a széles körben  népszerű nemzet már származó Iroquoian nyelv szó, “Kanata”, ami azt  jelenti, egy falu vagy egy település.

2. Ez a második legnagyobb ország a világon: az a tény is, ismeretlen ig   dátum, de előfordul, hogy a második legnagyobb ország a világon  Oroszország után.

3. Azt a leghosszabb tengerpart a világon: Kanada rendelkezik partvonala   151.600 mérföld, amely a leghosszabb a világon.

4. A nemzeti zászlót 1965-ben elfogadott: az ország nem rendelkezik a  nemzeti zászlót, amíg a parlament elfogadta a juharlevél a zászlót.

5. Azon a felelőssége 9% -át a világ vízkészletének: Kanada növeli a 9% – át a világ vízkészletének teszi, hogy egy nemes nemzet.

6. Ez több mint 99% -a irodalmi sebesség: irodalmi aránya Kanadában  99%, ami az egyik legfejlettebb nemzet a világon.

7. A zászló mindig hordozza a hátizsákos: A hátizsákos, akik tartoznak  Kanada mindig hordozzák a zászló az ország nem számít, hová mennek.

8. Az alapító a játék a jégkorong: Jégkorong ajándéka Kanada az egész  világon, amelynek szabályait tették közzé először a Montreal Gazette.

9. Ez a legnagyobb gyártó népszerű desszert bor: Kanada birtokolja az  öröm termelő és kiszolgáló desszert, Icewine.

10. Ez csak 1 sivatagi: csak 1 sivatagi Kanadában a British Columbia régió, amely 15 mérföld hosszú.

11. Ugyanakkor a legtöbb szárazföldi tavak: Kanada több belföldi tavakon, mint bármelyik ország a világon.

12. Nem szabad alku Kanada: Az alkudozás Kanada nem engedélyezett egyáltalán. A jobb árat nem lehet ide került.

13. Nem engedi vezetés a bal oldalon, ha felveszel egy jármű: Bár a bérleti jármű Kanadában, mindig emlékezni kell vezetni a jobb oldalon.

14. A környezet szabályok nagyon szigorúak: Miközben Kanadában,az  egyik kell extra óvatos dobott vagy szemetelés szemét az úton. A  környezetvédelem nagyon fontos itt.

15. osztja a leghosszabb határ az Egyesült Államokat: A határ Egyesült  Államokban és Kanadában is 1538 mérföld, amely történetesen a leghosszabb határ a világon.